menu

Yasal Uyarı

Sayın Kullanıcı,

New Holland Construction Web Sitesi'ne hoşgeldiniz.

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA VE TİCARİ İLETİŞİM İZİN FORMU

Kişisel Verilerin Korunması kapsamında yer alan ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘6698 sayılı Kanun’) uyarınca kişisel veri kabul edilen verilerimin Türk Traktör A.Ş. tarafından ürün ve hizmetlere ilişkin; müşteri memnuniyeti araştırmaları, anket çalışmaları, tanıtım, bilgilendirme, kutlama, temenni, onay alma ve pazarlama çalışmaları yapılması, kampanya, indirim, hediye, çekiliş, promosyonlara ilişkin tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yapılması, ihtiyaçlarınıza özel fırsatlar geliştirilmesi, işlemlerinizle ilgili istatistiklerin oluşturulması, sizinle olan bağlantının devamını sağlanması, amacıyla 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenebileceğini aynı amaçla Türk Traktör Yetkili Satıcı ve Türk Traktör Yetkili Servisleri ve Yetkili Yedek Parça Bayileri ile paylaşılarak, tüm bu şirketler ile bunların altyapı ve hizmet sağlayıcıları (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar, pazar araştırma şirketleri, veri saklama merkezleri) iş ortakları, hissedarları, iştirakleri, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabileceğini; 6698 sayılı Kanun kapsamında veri sahibi olarak,
  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  6. 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  8. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahip olduğum ve bu haklarımı Gazi Mahallesi Anadolu Bulvarı No: 52 - 52A 06560 Yenimahalle ANKARA adresine yazılı olarak başvurarak kullanabileceğime ilişkin olarak gereği gibi bilgilendirilmiş olduğumu kabul ve beyan ederim.
KİŞİSEL BİLGİ İLETİŞİM FORMU Türk Traktör A.Ş. tarafından veya Türk Traktör Yetkili Satıcı ve Türk Traktör Yetkili Servisleri ve Yetkili Yedek Parça Bayileri ile paylaşılarak, tüm bu şirketler ile bunların altyapı ve hizmet sağlayıcıları (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar, pazar araştırma şirketleri, veri saklama merkezleri) tarafından ürün ve hizmetlere ilişkin; müşteri memnuniyeti araştırmaları, anket çalışmaları, tanıtım, bilgilendirme, kutlama, temenni, onay alma ve pazarlama çalışmaları yapılması, kampanya, indirim, hediye, çekiliş, promosyonlara ilişkin tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yapılması, ihtiyaçlarınıza özel fırsatlar geliştirilmesi, işlemlerinizle ilgili istatistiklerin oluşturulması, sizinle olan bağlantının devamını sağlanması, amaçlarla tarafınıza ticari elektronik ileti gönderilmesini, görüntülü ve sesli mesaj (MMS), elektronik posta, mektup, telefon, çağrı merkezi, otomatik arama ve benzeri vasıtalar aracılığıyla sizinle iletişime geçebilmesi için verileriniz işlenecektir.

Vermiş olduğunuz bu bilgilerin işlenmesi, kullanılması hakkında bilgi alma, düzeltme, değiştirme veya onayı geri alma isteğinizi musteri@turktraktor.com.tr adresine kendi hesabınızdan mail atarak talep edebilirsiniz.


Aşağıda belirtilen "Kullanım Şartnamesi", New Holland Construction Web Sitesi'nin siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sağlanmasına ilişkin hükümleri düzenlemektedir. New Holland Construction Web Sitesini ziyaret eden her kullanıcı işbu şartnamede “kullanıcı” olarak anılacaktır. Kullanıcı, web sitesine girmekle, Kullanım Şartları'nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş ve bahsi geçen hükümlerde belirtilen her türlü hususa uygun olarak davranacağını kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılmaktadır.

KULLANIM ŞARTNAMESİ:

1. Aksi açık bir şekilde belirtilmedikçe Web Sitesi'nde verilen hizmetlerin tamamı ücretsizdir.

2. Bu "web sitesi" dâhilinde erişilen veya hukuka uygun olarak kullanıcılar tarafından sağlanan bilgiler ve bu web sitesinin (sınırlı olmamak kaydıyla; tasarım, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar) tüm içeriği fikri ve sınai mülkiyet hakları kapsamında hukuken koruma altındadır. "Kullanıcılar" işbu web sitesi kanalıyla eriştikleri hiçbir fikri ve sınai mülkiyet hak konusunu satmak, işlemek, paylaşmak, dağıtmak, sergilemek veya başkasının işbu web sitesi kanalı ile verilen hizmetlere erişmesi veya kullanmasına izin vermek hakkına sahip değildirler. Kullanıcılar, işbu "Kullanım Şartları" dâhilinde Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. tarafından sarahaten izin verilen durumlar haricinde web sitesi kapsamındaki hiçbir çalışma, tasarım, sunum , bilgi ve diğer materyali çoğaltamaz, işleyemez, dağıtamaz.

İşbu "Kullanım Şartları" dâhilinde Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş ticari marka, tasarım ve/veya bu web sitesi vasıtasıyla sağladığı başkaca varlık, bilgi ve materyallere yönelik tüm haklarını saklı tutmaktadır. Bu sitede yer alan materyaller ile ilgili fikrî ve sınaî mülkiyet haklarını ihlâl edecek şekildeki her türlü kullanım sonucu ortaya çıkabilecek yasal sorumluluk, ihlâlde bulunan Kullanıcı'ya aittir.

3. Web Sitesi'nde yer alan her türlü içerik; opsiyon, donanım, fiyat, kredi oranı, yetkili satıcı bilgisi, ikinci el araç stoğu, resim, açıklama ve haber (kısaca "BİLGİ") sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı, BİLGİ'leri referans alarak bir işlem yapmak niyetinde olduğunda, nihaî ve güvenilir enformasyonu, Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. Yetkili Satıcılar'ından veya Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş Müşteri Hizmetleri'nden temin etmekle yükümlü olduğunu kabul eder. Web Sitesi'nde yayınlanan bilgilerin doğruluğu ya da güncelliği konusunda hiçbir garanti ya da taahhüt verilmemektedir. Kullanıcı, bu bilgilere dayanarak yapabileceği işlemler bakımından Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş’nin herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

4. New Holland Construction Web Sitesi'nde, New Holland Construction Yetkili Satıcıları ve Servisleri, New Holland Construction iş makineleri ve ekipmaların standart ve opsiyonel özellikleri ve Yetkili Satıcı Tavsiye Edilen Satış Fiyatları ile ilgili bilgiler son güncelleme tarihinde geçerli olan bilgilerdir. Ürünler ve Yetkili Satıcıları ile ilgili nihaî bilgi temini için New Holland Construction çağrı merkezi/ New Holland Construction Yetkili Satıcıları ile temasa geçilmesi gerekmektedir. Bu çerçevede New Holland Construction Web Sitesi'nde yer alan bilgilerin (aksi açık bir şekilde belirtilmedikçe) bir satış teklifi olmadığını ve bir taahhüt teşkil etmediğini beyan eder. Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. önceden haber vermeksizin aracın tavsiye ettiği fiyat, tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapabilir.

5. Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. kendi takdirinde olmak üzere sitenin içeriğini, Kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti dilediği zaman değiştirme ya da sona erdirme ve New Holland Construction Web Sitesi'nde kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini sistemlerinden silme hakkını saklı tutar. Web Sitesi'nin hatasız olması için her türlü tedbir alınmış olmakla birlikte, sitede mevcut ya da oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti verilmemektedir.

6. Web Sitesi'nin virüs, trojan ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkânlar dâhilinde tedbir alınmış olmakla birlikte, nihaî güvenliğin sağlanması için Kullanıcı, kendi virüs koruma sistemini tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlüdür. Bu çerçevede Kullanıcı, Web Sitesi'ne girmesi nedeniyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.

7. Resmî makamlardan Kullanıcı'ya yönelik bir suç duyurusu ya da resmî soruşturma talebi gelmesi ve/veya Kullanıcı'nın New Holland Construction sistemlerinin çalışmasına engel olacak ya da işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde, Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş., Kullanıcı'nın kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercîlere bildirimde bulunma hakkına sahiptir.

8. Kullanıcılar ile Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş arasında ortaya çıkabilecek ihtilâflarda, Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş elektronik ve sistem kayıtları, ticari kayıtları, defter kayıtları, mikrofilm, mikrofiş ve bilgisayar kayıtları kesin delil olarak kabul edilecektir. Bu tür ihtilâfların çözümünde Ankara Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacak ve ihtilâf Türkiye Cumhuriyeti Kanunları'na göre çözülecektir.

9. Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş, New Holland Construction Web Sitesi Kullanım Şartnamesi’nin herhangi bir maddesini, bildirimde bulunmaksızın değiştirme, yenileme veya iptal etme hakkına sahiptir. Değiştirilen, yenilenen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm Kullanıcı'lar bakımından hüküm ifâde edecektir.






PARO NEDİR?

Paro, duyarlı olduğunuz markaları sizinle buluşturan bir dünyadır. Paro, Parolu kartınızla veya Paro'ya tanımlı cep telefonunuzla yaptığınız alışverişlerde sizi tanır ve ihtiyacınıza yönelik kampanya ve indirimler sunar. Paro’ya üye olarak Paro dünyasına katılır, tüm Paro'lu markalardan tek platform üzerinden fayda sağlar ve kampanyalara dahil olursunuz. Paro Programı, tüm Parolu işyerleri aracılığıyla üyelerine çeşitli avantajlar sağlayan bir sadakat platformudur. Paro üyesi olduğunuzda, kişisel verileriniz size faydalar sunmak için diğer Paro markalarıyla da paylaşılır.


PARO ÜYELİĞİ AYDINLATMA METNİ
Paro Programı’nın bir üye işyeri olan Türk Traktör A.Ş. (“Türk Traktör”), veri sorumlusu olarak, satış ve servis noktaları, bayileri, web ve mobil uygulamaları, çağrı merkezi ve diğer tüm kanallarında yaptığınız alışverişler ve verdiğiniz kişisel bilgilerinizi kaydetmekte ve işlemektedir. Paro Programı’nın yöneticisi olan Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Tanı”), tüketicilere çeşitli avantaj ve imkanlar sağlayan pazarlama programları oluşturan ve yöneten bir Koç Topluluğu şirketidir. Tanı, veri sorumlusu olarak gerek kendi kanalları, gerek programlara dahil üye işyeri/markaların her türlü kanalı (“Kanallar”) aracılığıyla verilen kişisel ve alışveriş bilgilerinizi kaydetmekte ve işlemektedir. Tanı ve/veya üye şirketler/markalar yine bu üyelik onayında belirtilen benzeri amaçlarla farklı programlar (“Programlar”) devreye alabilir. Paro Programı ve yine Tanı tarafından yönetilen Chippin Platformu gibi bu Programlar’ın amacı, Tanı ve üye markaların genel ve/veya size özel ürün/hizmet önerilerinin, reklam, kampanya ve diğer faydalarının sunulmasıdır.
a) Programlar dahilinde toplanan verileriniz ve toplama yöntemleri nelerdir?
Toplanan veriler, Tanı’ya ve Programlar’a dahil markaların/şirketlerin mağaza, istasyon, çağrı merkezi, web sitesi, mobil uygulama, IOT cihazları ve diğer her türlü kanalına vermiş olduğunuz ad, soyad, doğum tarihi, telefon, e-posta, adres, plaka, anketlere verdiğiniz cevaplar, ziyaret ettiğiniz mağazalar, alışveriş detayınız, mobil uygulamalar ve IOT cihazlarınız aracılığıyla verdiğiniz lokasyon bilgileriniz, web siteleri ve mobil uygulamalar üzerindeki gezinme hareketleriniz ile davranış bilgileriniz (site/mobil uygulama üzerindeki hareketler, incelenen, sepete atılan ürün/ler ile siteye hangi sayfadan gelindiği gibi bilgiler), sosyal medya bağlantıları ile üyelik gerçekleştirmeniz halinde bu yolla alınan veriler, mobil cihazlar üzerinden alınabilecek olan cihaz bilgileri (cihaz tanımlama numarası, işletim sistemi, tarayıcı ismi, cihaz marka/model), çeşitli akıllı ürünler/cihazlar üzerinden ayrıca izin vermeniz halinde alınabilecek olan ürün/cihaz kullanım bilgileri ve burada sayılanlarla sınırlı olmaksızın tüm bu Kanallar aracılığıyla verilen diğer kişisel verilerdir. Toplanan veriler birlikte “Kişisel Veriler” olarak anılacaktır.
Kişisel Verilerin İşlenmesi Rıza Beyanı’nı (“Rıza Beyanı”) onayladığınız tarihten önce, Programlar’a dahil markalarda yapmış olduğunuz alışverişlerde bize alışveriş bilgileriniz yanında cep telefonu, plaka gibi tanımlayıcı kişisel verilerinizi vermeniz halinde bu bilgileriniz Programlar kapsamında şifreli olarak tutulacak olup, ancak Rıza Beyanı’na onay verdiğiniz tarihten itibaren, daha önce vermiş olduğunuz bu kişisel veriler ve alışveriş bilgileriniz de geriye dönük olarak açılacak ve Kişisel Verileriniz ile eşleşmiş olarak Programlar kapsamında ve işbu Aydınlatma Metni çerçevesinde işlenecektir. Aynı durum Paro özellikli kartlarınız için de geçerli olacak, Rıza Beyanı’ndan önce kartınız ile alışveriş yapmanız halinde Rıza Beyanı’na onay verdikten sonra kart ve alışveriş bilgileriniz de Kişisel Verileriniz ile eşleşerek işlenmeye devam edilecektir.
b) Kişisel Veriler hangi amaçla işlenmektedir?
Kanallardan toplanan Kişisel Veriler Tanı’ya aktarılır. Tanı, Programların sahibi olarak bu Kişisel Verileri kendi işleyebileceği gibi, işleyerek veya işlemeksizin üye markalara da aktarabilir. Kişisel Veriler, Tanı ve/veya Programlara üye şirketler/ markalar tarafından analiz edilerek Tanı, üye markalar ve/veya Program kapsamında işbirliği yapılacak firmaların genel ve/veya size özel ürün/hizmet önerilerinin, reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması, çeşitli platformlar üzerinden hedefli reklam gösterilmesi, vermiş olduğunuz iletişim bilgileriniz kullanılarak kısa mesaj, elektronik posta gönderilmesi, arama gerçekleştirilmesi ve benzeri yollarla tarafınızla iletişime geçilmesi, ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, posta iletilmesi, anket ve telesatış uygulamaları, alışveriş verileriniz dahil bilgilerinizin analiz edilmesi, raporlanması, istatistiki analizler yapılması ve diğer benzeri pazarlama amaçları için işlenebilir. Yine bu amaçlarla işlenmek üzere Kişisel Veriler, kişisel veri konusunda işbirliği yapılacak şirketlere aktarılarak (bu şirketler Programlara üye olmayabilir) ve bu şirketlerde yer alan kişisel verileriniz tarafımıza aktarılarak, bu veriler birleştirilebilir, birleştirilen ve aktarılan veriler üzerinden hem Tanı ve Program Ortakları hem verinin aktarıldığı şirket tarafından işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlarla Kişisel Verileriniz işlenebilir ve birleştirilen Kişisel Veriler yine bu amaçlarla işlenmek üzere Taraflara aktarılabilir. Kişisel Veriler gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile bu Aydınlatma Metni’nde bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurtiçinde tutulabileceği gibi yurtdışına da aktarılabilecektir.
c) Kişisel Veriler kimlere ve hangi amaçla aktarılabilir?
Kişisel Veriler, yukarıda belirtilen kapsamda işlenmek üzere veya işlenmiş hali ile Tanı’ya, Programlara dahil markalar ile bayi, acente ve franchise’larına, veri işbirliği yapılacak şirketlere, Koç Topluluğu’na dahil şirketlere, altyapı sağlayıcıları ve hizmet alınan 3. kişilere (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar gibi) ile sosyal medya hesaplarınız üzerinden tarafınıza hedefli reklam gösterimi yapılması amacıyla sosyal medya platformlarına ve ileride ortaya çıkabilecek diğer iletişim kanallarına aktarılabilir. Paro Programı’na dahil markalar Altunbilekler Ltd. Şti, Arçelik Pazarlama A.Ş. (Arçelik, Beko), Aygaz A.Ş. (Aygaz, Mogaz, Pürsu), Divan Turizm A.Ş., Ford A.Ş., Koçtaş A.Ş., Opet A.Ş., Otokoç A.Ş. (Avis, Otokoç), Öztaner Ltd. Şti (Özhan Market), Retail Two Ltd. Şti. (Forever New), RMK Classic Giyim A.Ş. (Brooks Brothers, Edwards), Setur A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Yurtiçi Kargo A.Ş. ve 1tıkla2kazan’dır. Programlara dahil olan markalar değişkendir. Markaların güncel listesi için lütfen www.paro.com.tr adresini ziyaret ediniz.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’nin web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden yapılacak uygulama, Kişisel Verilerinizi içermemek üzere, Siteler üzerindeki gezinme bilgilerinizin paylaşımı şeklinde olacaktır.
d) Kişisel Veri işlemenin hukuki sebebi nedir?
Kişisel Verileriniz, Paro üyeliğinden faydalandırılmanız amacıyla açık rızanıza dayalı olarak işlenmektedir.
e) Kişisel Veri işlemenin süresi nedir?
Kişisel Verileriniz, Programlar ve Tanı tarafından benzer amaçla oluşturulmuş tüm diğer programlar ve markalar tarafından, bu markaların üyeliği ile Programların devamı süresince ve sonrasında da, aksi tarafınızca açıkça belirtilmediği sürece işlenmeye devam edilecektir. Kişisel Verilerinizin silinmesi talebinizin bulunması halinde dahi Kişisel Verilerinizin açık rızaya tabi amaçlar için kullanımı sonlandırılacak, ancak Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerindeki amaçlarla işlenmeye devam edilecektir.
f) Kişisel Verilerinizin işlenmesi ile ilgili haklarınız nelerdir?
Bu Aydınlatma Metni’nde belirtilen taraflarca kişisel bilgilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenmişse buna ilişkin bilgileri, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurtiçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, eksik veya yanlış olması hâlinde verilerin düzeltilmesini, ilgili mevzuatta öngörülen koşullar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini, düzeltme/silme/yok etme işlemlerinin verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini Tanı için www.paro.com.tr adresinde, www.newhollandismakineleri.com adresinde yer alan Başvuru Formu’nda belirtilen yöntemlerle talep etme hakkınız bulunmaktadır.

Paro Program Koşulları
1. Paro Üyesi’nin (“Üye”), Paro Programı’ndan faydalanması ve kazandığı puanları kullanabilmesi için Paro Üyeliği Aydınlatma Metni ve Rıza Beyanı’na onay vermesi ve cep telefonu numarası ile kayıt gerçekleştirmesi gerekmektedir. Üye, kendisine verilen kart ve numarasını, kullanıcı adı ve/veya şifreyi başkasına vermemeyi, kullandırmamayı, bunların saklanmasından sorumlu olduğunu; ayrıca cep telefonu numarasının değişmesi, hattın kapatılması veya devredilmesi halinde 4447276 Paro Danışma Hattı’na bildirmeyi, kartın veya cep telefonunun, Üye veya başkası tarafından kötüye kullanıldığı, Programlar’ın suistimal edildiği tespit edilirse, üyeliğe ilişkin her türlü hak ve kazanımların geri alınacağını, diğer tedbirlerin uygulanabileceğini kabul ve taahhüt eder. Gerekli bildirimin yapılmaması halinde, hattın başkasına devredilmesi nedeniyle cep telefonu numarasına tanımlı puanların harcanmasından Tanı veya diğer Program Ortakları sorumlu tutulamayacaktır. Üye bu konuda doğabilecek ihtilaflardan Tanı ve Program Ortakları’nın sorumlu olmadığını, üyelik kartını, kart numarasını veya cep telefonunu başkasına vermemeyi, verdiği takdirde tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu ve kazanmış olduğu puanlar dahil, üzerindeki tüm haklarını kaybedeceğini kabul eder. Üye, üyelik kartının veya cep telefonunun kaybolması, çalınması halinde, bu durumu çağrı merkezine bildirecektir. Bildirim yapılıncaya kadar doğabilecek her türlü zarardan Üye sorumludur. Bu maddedeki koşullar Programlar’da kullanılan kart harici tüm araçlar için de geçerli olacaktır.
2. Her Program Ortağı’nda Paro Programı koşulları, faydaları farklı olabilir ve değişebilir. Tanı, kişisel verilerin kullanım amacına yönelik hususlar hariç, önceden bildirmeden, Paro Programı şartlarını değiştirebilir, programı durdurabilir, üyeliği iptal edebilir, üyeliğe ilişkin aidat alabilir. Yıl içinde kazanılan puanlar, takip eden yılın 31 Ocak günü sıfırlanabilir. Geçerli koşullar Paro Programı’nın iletişim kanallarından öğrenilebilir. Kendileri tarafından Üye’ye satılmamış olan malların ayıbından, sistemin üzerinde çalıştığı elektronik altyapıdaki arızalar nedeniyle geç veya yanlış alınan duyuru, promosyon, puanlar vb.’den, çeşitli nedenlerle promosyon, puan gibi imkânların Üye’ye sağlanamamasından dolayı oluşabilecek ihtilaflardan Tanı ve Program Ortakları hiçbir şekilde sorumlu tutulmayacaktır. Bu maddedeki koşullar devreye alınacak diğer programlar için de geçerli olacaktır.
3. Tanı veya Üye, 1 hafta önceden bildirimde bulunmak kaydıyla, her zaman ve bir sebep göstermeye gerek olmaksızın üyeliği sona erdirebilirler. Bu durumda 1 hafta içinde üyelik sona erer. Üye, kazandığı haklarından, geçerli koşullar dahilinde, üyelik sona erme tarihine kadar yararlanabilecektir. Üyelik sona erdiğinde kartta biriken puanlar ve Üye’ye kazandırılan haklar Tanı tarafından silinecek ve geri alınacaktır.
Üye, Tanı’ya ve diğer Program Ortaklarına bu form ile açıklanan ve sair şekilde açıklanacak ve açıklanmış bilgilerinin doğruluğunu, bunlarda değişiklik olması halinde güncelleyeceğini, uyuşmazlık halinde Tanı ve Program Ortaklarının defter ve her türlü kayıtlarının kesin delil sayılacağını, aksi Tanı ve Program ortağı şirket tarafından düzenlenmediği ve duyurulmadığı sürece, Paro Programı’na 18 yaşın üzerinde Türkiye’de yaşayan gerçek kişilerin üye olabileceğini, tüzel kişilerin de Tanı kararı ile Program’a dahil edilebileceğini kabul eder.


KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ RIZA BEYANI
Paro Üyeliği Aydınlatma Metni’nin (a) bendinde belirtilen Kişisel Verilerimin (b) bendinde belirtilen amaçlarla işlenmesini, (c) bendinde belirtilen amaçlarla yine (c) bendinde belirtilen kişilere aktarılmasını kabul ediyorum.